Γιάννης Κωνσταντάτος: Ιστορική στιγμή για την πόλη μας η επένδυση στο Ελληνικό

942

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δήμαρχος του Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος στην εκπομπή RedPepper news στον Επικοινωνία 94fm και στους Πάρι Κουρτζίδη και Γιάννη Βασιλακόπουλο σχετικά με την υπογραφή της επένδυσης.

Ο Δήμαρχος εστίασε στα αντισταθμιστικά οφέλη της επένδυσης υπογραμμίζοντας ότι με αφορμή το Ελληνικό με έργα υποδομών και συγκοινωνιακής σύνδεσης της πόλης. Ο Γιάννης Κωνσταντάτος έκανε ειδική αναφορά στα αθλητικά και πολιτιστικά κέντρα που θα δημιουργηθούν, αλλά και στα σημαντικά έσοδα που θα αποκομίσει η πόλη από τους χιλιάδες των επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος του Ελληνικού ανακοίνωσε ότι υπάρχει σαφής δέσμευση για την επέκταση του 30% των υποδομών που ανήκουν στο Δήμο και βρίσκονται στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου. Διευκρίνισε ότι δεν θα καταργηθεί τίποτα από αυτά και απλώς θα μεταφερθούν σε άλλα σημεία.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια