Γιάννης Δέδες: Πρώτα να μπει η χώρα σε κανονικότητα και… μετά ανασχηματισμός! (Ηχητικό)

621

«Πρώτος στόχος της κυβέρνησης να ψηφιστούν και οι τελευταίοι αστερίσκοι για να κλείσει η αξιολόγηση», είπε στην εκπομπή RedPepper News, στον Επικοινωνία 94Fm και στους Πάρι Κουρτζίδη και Γιάννη Βασιλακόπουλο, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Δέδες. Υποστήριξε δε πως μετά την εκταμίευση της δόσης η χώρα θα μπει σε μια κανονικότητα και σιγά -σιγά θα αρχίσει η αποκατάσταση των αδικιών.

Ο βουλευτής περιφέρειας Αττικής, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το όραμα του για δίκαιη αναδιανομή του πλούτου. Εν τούτοις, παραδέχτηκε λάθη της κυβέρνησης, τα οποία όμως -όπως χαρακτηριστικά είπε- οφείλονται στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τα τελευταία 6 χρόνια στη χώρα και η κυβέρνηση Τσίπρα, ως μια αριστερή διακυβέρνηση, καλείται και οφείλει να επιλύσει.

Σε ερώτηση, για το αν υπάρχει ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κ. Δέδες είπε ότι, είναι χρήσιμο να γίνει, αλλά αμέσως μετά την εκταμίευση της δόσης. Τότε, ο Πρωθυπουργός μπορεί να επιλέξει τους συνεργάτες που θα χρειαστεί για τη δεύτερη φάση διακυβέρνησης, δηλαδή αυτή που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας.

 

Αναφορικά δε με τις δύσκολες αποφάσεις που έχει μπροστά της η κυβέρνηση για να λάβει, υπογράμμισε πως η κοινωνία ζητά συμπόρευση. Για αυτό κάλεσε τη ΝΔ να συμπορευθεί με την κυβέρνηση Τσίπρα στα θετικά. Ενώ εξέφρασε την απογοήτευση του για την αποχώρηση σήμερα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τη συζήτηση στη Βουλή για την τροπολογία της συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε εξωχώριες εταιρείες.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια