Γεροβασίλη: Σε 90 ημέρες θα πέσει «μαύρο» σε όσα κανάλια δεν έχουν άδεια

438

«Μαύρο» μετά από 90 ημέρες το αργότερο θα ρίξει η κυβέρνηση σε όποιο κανάλι δεν πάρει άδεια, όπως τόνισε τη Δευτέρα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη ενόψει της αυριανής δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές συχνότητες.

Ειδικότερα, σε ερώτηση για το πότε θα σταματήσουν να εκπέμπουν όσα κανάλια δεν πάρουν άδεια η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε στο Real FM ότι «προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 ημέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει».

Αναφορικά με το θέμα της δίωξης του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου έκανε λόγο για νευρικές αντιδράσεις και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, παραπέμποντας στην «ελληνική δικαιοσύνη και στις αποφάσεις της». «Οποιαδήποτε παρέμβαση είναι παρέμβαση στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εμείς αφήνουμε τη Δικαιοσύνη να λειτουργήσει ανεξάρτητα» σχολίασε.
Ως προς τον ΕΝΦΙΑ, η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε ότι κυβερνητικός στόχος είναι η αντικατάστασή του με φόρο ακίνητης περιουσίας.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια