Γεροβασίλη: «Η ψήφιση του εκλογικού νόμου θα γίνει σύντομα-Ανοικτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το Σύνταγμα»

371

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος για το ζήτημα της αναθεώρησης του Συντάγματος, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων. Μάλιστα, η κυβερνητική εκπρόσωπος ενημέρωσε για την πρόθεση της κυβέρνησης να ψηφιστεί σύντομα ο νέος εκλογικός νόμος.

«Σύντομα θα γίνει ψήφιση του εκλογικού νόμου δεν θα είναι μακριά. Δεν ξέρω αν θα είναι σε δυο μήνες ή τρεις μήνες αλλά το ‘’σύντομα’’ δεν σημαίνει σε ένα χρόνο… Θέλουμε ο εκλογικός νόμος να είναι ψηφισμένος πολύ μακριά από τις εθνικές εκλογές», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Πέρα από το θέμα του δημοψηφίσματος, η κ. Γεροβασίλη αναφέρθηκε στο θέμα του 13ου και 14ου μισθού, τονίζοντας ότι οι θεσμοί δεν έθεσαν ποτέ ζήτημα κατάργησης του. «Όσα γράφτηκαν είναι για να χτυπηθεί η κυβέρνηση και να τρομοκρατηθούν οι εργαζόμενοι», είπε χαρακτηριστικά, η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Αφού ενημέρωσε ότι η αξιολόγηση θα κλείσει εντός της ημέρας, η κ. Γεροβασίλη στάθηκε στα δυο τελευταία προαπαιτούμενα.

Για το Ελληνικό επεσήμανε ότι εντός της ημέρας θα υπογράφει μνημόνιο κατανόησης για την αξιοποίηση του Ελληνικού ανάμεσα στο Ελληνικό δημόσιο και την κοινοπραξία Lamda Developnet, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η καταληκτική ημερομηνία για την τελική υπογραφή της συμφωνίας είναι 16η Νοεμβρίου.

Όσον αφορά τις αλλαγές Υπηρεσία Πολικής Αεροπορίας, η κυβερνητική εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η σχετική ρύθμιση έχει ήδη, κατατεθεί στη Βουλή.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια