Γεννηματά: Παρέμβαση εισαγγελέα για τις τηλεοπτικές άδειες

343

Το αίτημα για παρέμβαση εισαγγελέα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες επανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή.

«Είναι η ώρα να παρέμβει ο εισαγγελέας. Υπάρχει εισαγγελέας σε αυτόν τον τόπο;» ρώτησε και υποστήριξε ότι η ίδια η κυβέρνηση υποχρεώθηκε «να ρίξει μαύρο στο ΣΥΡΙΖΑ Channel» όταν αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός της.

Αναφερόμενη στα θέματα της εκπαίδευσης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική και στην κυβέρνηση και στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Για τον Αλ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ η αριστεία είναι ρετσινιά. Για τον Κ. Μητσοτάκη η αριστεία είναι το μέσο αναπαραγωγής της ελίτ. Για εμάς τους σοσιαλιστές είναι προτεραιότητα στην εκπαίδευση: Θέλουμε άριστες πρακτικές στα σχολεία και για τα παιδιά που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη» είπε χαρακτηριστικά.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια