Βasket League: Διαμαρτυρίες και αποχωρήσεις στην κλήρωση των διαιτητών

486

Επεισοδιακή ήταν η κλήρωση των διαιτητών των επόμενων τελικών της Basket League, με τους εκπρόσωπους Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού να διαμαρτύρονται εκατέρωθεν.

Η ένταση ξεκίνησε έπειτα από την απόφαση της ΚΕΔ, να θέσει έκτος συνέχειας των τελικών το διαιτητικό τρίο που σφύριξε το δεύτερο παιχνίδι της σειράς μεταξύ των αιωνίων.

Η απόφαση αυτή έφερε διαμαρτυρίες στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων, με τον Γενικό Διευθυντή των Πειραιωτών να ζητά την παραίτηση των μελών της ΚΕΔ, θεωρώντας πως η τιμωρία των διαιτητών του δεύτερου τελικού έχει να κάνει μόνο με την τελευταία φάση του αγώνα και όχι με τη συνολική τους απόδοση. Κάπου εκεί ήρθε η αντίδραση των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού, ο οποίοι αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την αίθουσα, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απευθυνόμενος στην επιτροπή της ΚΕΔ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάντε τον τελικό όπως βολεύει εσάς και τον Ολυμπιακό».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια