Β. Λεβέντης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι στοχεύουν στην ανατροπή του Τσίπρα

725

Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι έχουν καταλήξει σε μεταξύ τους συμφωνία για την ανατροπή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Έχουν κάνει συμφωνία να ανατρέψουν τον Τσίπρα αυτοί οι τρεις. Επομένως, πάμε σε περίοδο μεγάλων εντάσεων, άρα οι εκλογές είναι κοντά. Δεν θα αντέξει ο Τσίπρας, γιατί αυτοί θα κάνουν ολομέτωπη σύγκρουση», ανέφερε ο κ. Λεβέντης για να προσθέσει: ««Πιστεύω ότι είναι συμφωνία μετεκλογική και προεκλογική, ίσως, συνεργασία των κομμάτων αυτών».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων με αφορμή την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην στηρίξει την πρόταση για απλή αναλογική, επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Πίστευα ότι στο τέλος δεν θα βλάψει τόσο πολύ τον εαυτό της η Φώφη να ψηφίσει και να πάρει 50 έδρες δώρο ο Μητσοτάκης», σημείωσε ο κ. Λεβέντης, ενώ εκτίμησε ότι η εν λόγω απόφαση της κ. Γεννηματά πιθανότατα θα αφήσει το ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής, στις επόμενες εκλογές.

Όσον αγορά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την επιβολή των carital controls και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων την χαρακτήρισε «ηλίθια ενέργεια» και επισήμανε: «Η ΝΔ είναι τρελή, σ΄αυτό το επιχείρημα είναι η απόλυτη παραφροσύνη. Έχει κανένα στοιχείο η ΝΔ ότι πήρε λεφτά ο Τσίπρας για να υπογράψει βαρύ μνημόνιο;». Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε ότι η εξεταστική θα πρέπει να ξεκινήσει από το 2004 και να συμπεριλάβει και τις περιόδους διακυβέρνησης της χώρας από τις κυβερνήσεις των Κώστα Καραμανλή και Γιώργου Παπανδρέου.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια