Β. Καπερνάρος: Διαψεύδει τα περί ξυλοδαρμού Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού

627

«Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια» δίνει ο συνήγορος του Βασίλη Στεφανάκου, Βασίλης Καπερνάρος για το δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος περί ξυλοδαρμού του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού και το χαρακτηρίζει «κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο».

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Καπερνάρος, η εφημερίδα δημοσιεύει στο πρωτοσέλιδό της φωτογραφία του εντολέα του με τη σημείωση «Άγριος ξυλοδαρμός Τσοχατζόπουλου από τον Στεφανάκο στη φυλακή».

«Το κείμενο είναι κατασκευασμένο μεθοδευμένα και κακόβουλα ψευδέστατο και συκοφαντικότατο. Είναι δε προσβλητικότατο για την προσωπικότητα του εντολέα μου και κοροϊδευτικότατο για τους αναγνώστες του εντύπου», συμπληρώνει.

Ο κ. Καπερνάρος τονίζει ότι «ο σκοπός του λιβελλογραφήματος αυτού είναι γνωστός μόνο στους υπευθύνους της σύνταξης και δημοσίευσής του, καθώς και η σκοπιμότητα που εξυπηρετούν».

«Σήμερα σε επίσκεψή μου στη φυλακή, μου ανετέθη από το θιγόμενο εντολέα μου η σύνταξη και κατάθεση έγκλησης και αγωγής κατά του εν λόγω ρυπαρογραφήματος», συνεχίζει και καταλήγει: «Ραντεβού στα αστικά και ποινικά δικαστήρια».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια