Βρέθηκαν αντικείμενα που ανήκουν στο αεροσκάφος

690
 Αριθμός αντικειμένων, όπως πλαστικά αντικείμενα και σωσίβια που  ανήκουν στο αεροσκάφος της EgyptAir έχουν εντοπισθεί στην περιοχή της εξαφάνισης του αεροπλάνου.
Αντικείμενα έχουν εντοπιστεί τόσο από τις ελληνικές όσο και από τις αιγυπτιακές αρχές, ενώ αιγύπτιος κυβερνήτης πλοίου που συμμετέχει στις έρευνες έχει αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφίες με αντικείμενα που μοιάζουν με σωσίβια της μοιραίας πτήσης.

Σημειώνεται ότι η αιγυπτιακή πλευρά ενημέρωσε την ελληνική ότι δεν χρειάζεται τη συνδρομή ελληνικών δυνάμεων για την περισυλλογή αντικειμένων. Πάντως μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα όμως ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, Σερίφ Φατχί, δήλωσε ότι το σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης είναι πλέον πιθανότερο από το ενδεχόμενο τεχνικής βλάβης.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια