Βορίδης: Καμία συνεννόηση με τον Αλ. Τσίπρα

332

Οι εκλογές σήμερα δεν συμφέρουν τη ΝΔ, αλλά συμφέρουν τη χώρα, δήλωσε ο Μάκης Βορίδης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξη στο ΑΠΕ, τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία συναίνεση και καμία συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι θέλει απεγνωσμένα να παραμείνει στην εξουσία, αδιαφορώντας για την καταστροφή που επιφέρει στη χώρα και για το ότι την οδηγεί σε τέταρτο μνημόνιο. «Πάντως, μοιράζει επιδόματα, φέρνει σωρηδόν ρουσφετολογικές τροπολογίες και αντί να δουλεύει, περιοδεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο κ. Τσίπρας «ετοιμάζει και την οδό διαφυγής του, αν δεν αντέχει τα μέτρα που ενδεχομένως του ζητηθεί να υιοθετήσει».

«Δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση με τον κ.Τσίπρα για λόγους υποκειμενικούς και αντικειμενικούς. Αφενός γιατί είναι αναξιόπιστος, πολιτικός απατεών και απολύτως αφερέγγυος, άρα είναι αδύνατον να καταστεί συνομιλητής. Και αφετέρου γιατί υπηρετεί ένα πρόγραμμα που στο κέντρο του βρίσκεται η προστασία της εκλογικής του πελατείας, αυτό που ονομάζει «ταξικά» μεροληπτικό πρόγραμμα, που βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση με το πρόγραμμα ταξικής συνεννόησης και συνεργασίας για την επίτευξη κοινών εθνικών στόχων που υπηρετούμε εμείς. Αλλά και σε επιμέρους ζητήματα, πού να συναινέσουμε; Στην ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική, στην ανοχή του παρακράτους της άκρας Αριστεράς, στην αποφυλάκιση επικίνδυνων εγκληματιών, στην εξοντωτική φορολογία, στη διάλυση της παιδείας, στην υπονόμευση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης; Καμία συναίνεση, καμία συνεννόηση δεν είναι δυνατή με τον κ.Τσίπρα», τόνισε ακόμη ο κ. Βορίδης.

Στην κατηγορία της κυβέρνησης, ότι η ΝΔ έχει εκλεκτικές συγγένειες με το κόμμα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απάντησε:

«Μα ο κ. Τσακαλώτος δεν είναι αυτός που θα στείλει απολογία και σημείωμα «με συγχωρείτε, δεν θα το ξανακάνω. Θα είμαι καλό και φρόνιμο παιδί από δω και πέρα;». Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός του «ψευτοτσαμπουκά»: ορθώνει το ανάστημά της η τιμημένη Αριστερά, μετά τρώει μία φάπα και τρέχει να λουφάξει, ζητώντας ταπεινά συγνώμη. Δυστυχώς, έχουμε μία κυβέρνηση που το ήθος της, η αισθητική της, ο χαρακτήρας της προσβάλλει βάναυσα την υπερηφάνεια του ελληνικού λαού. Το κακό που κάνουν στην συλλογική μας τιμή και αξιοπρέπεια με τις ψευτομαγκιές τους, με τις γελοιότητές τους είναι χειρότερη και από την καταστροφή που προξενούν σε όλα τα θέματα του δημοσίου βίου. Οι Έλληνες θα τους τιμωρήσουμε πρωτίστως και κυρίως γιατί προσβάλλουν την ιστορία, την ταυτότητα, την περηφάνια μας. Το δε δίλημμα «είστε με εμάς ή με τον Σόιμπλε» να το πει ο κ. Τσίπρας στον καθρέφτη του, όχι σε εμάς. Αυτό το παραμύθι το έφαγε ο ελληνικός λαός ήδη δύο φορές, δεν πουλάει πια».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια