Βανέσα Λιαγουροπούλου και Γιώργος Γεωργιάδης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

2109
Βανέσα Λιαγουροπούλου - Γιώργος Γεωργιάδης

Τα σκαλιά της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου, που βρίσκεται στον ελαιώνα του Κτήματος Delago στο Λαγονήσι ανέβηκε πριν λίγες μέρες η Βανέσα Λιαγουροπούλου πλάι στον εκλεκτό της καρδιάς της, επιχειρηματία Γιώργο Γεωργιάδη.

Tην Βανέσα παρέδωσε στον γαμπρό ο πατέρας της, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου, κύριος Τόλης Λιαγουρόπουλος. Οι γονείς ήταν φανερά συγκινημένοι, ενώ το ζευγάρι έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Η νύφη για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της επέλεξε ένα λιτό, αριστοκρατικό νυφικό με την υπογραφή του εξαιρετικού σχεδιαστή, Βλάσση Χολέβα και ο γαμπρός κουστούμι από την wedding collection της εταιρίας, Ritzi.

Ευχόμαστε στους νεόνυμφους να μείνουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι και με όλη την θετική μας  ενέργεια, είθε να έχουν βίο ανθόσπαρτο γεμάτο όμορφες στιγμές και συγκινήσεις!

Φωτογραφίες: ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΑΚΗΣ

Τόλης Λιαγουρόπουλος – Βανέσα Λιαγουροπούλου

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια