Βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι ο άτυχος Βαγγέλης ήταν θύμα τραμπουκισμών, έχουν στα χέρια τους οι Αρχές

790

Οπτικοακουστικό υλικό ο οποίο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι οι τραμπουκισμοί με θύμα τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη ηταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε φοιτητές περιλαμβάνεται στην ογκωδέστατη δικογραφία της πολύκροτης υπόθεσης.

Στιγμιότυπα από το Βίντεο – ντοκουμέντο το οποίο είναι το μοναδικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές , δημοσιεύει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος.

Ο αδικοχαμένος Βαγγέλης απεικονίζεται πάνω στο κρεβάτι του δωματίου του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων , να παρακαλάει 7 συμφοιτητές του από την Κρήτη που έχουν πέσει πάνω του να σταματήσουν και να φωνάζει δυνατά ότι πονάει και ζητάει να τον αφήσουν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Το υλικό βιντεοσκοπήθηκε με το κινητό τηλέφωνο ενός συμφοιτητού.

Οι πρωταγωνιστές του βίντεο , είναι οι οκτώ νεαροί που κατηγορήθηκαν μετά τον εντοπισμό του πτώματος του Βαγγέλη ότι του προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατ’ εξακολούθηση και από κοινού.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ