Βίκυ Καγιά: «Σχεδόν γεννάω αλλά ακόμα δουλεύω»

139

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς περιμένουν με ανυπομονησία τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Όπως έχει γίνει γνωστό, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, θα χαρίσουν στην κόρη τους, Μπιάνκα, έναν αδερφό.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star έχει μπει στον ένατο μήνα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γεννήσει. Αν και η εγκυμοσύνη της είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, επέλεξε να μην απομακρυνθεί από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να συνεχίσει κανονικά τη δουλειά.

Μάλιστα, στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram πόζαρε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, από τα παρασκήνια της νέας της δουλειάς.  Στη λεζάντα, της εικόνας έγραψε: «Σχεδόν γεννάω αλλά ακόμα δουλεύω»! Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν τις ευχές τους για τον ερχομό του μπέμπη, μέσω των σχολίων.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια