Βέλη Γεννηματά με στόχο το Βενιζέλο, για τις προβλέψεις περί συνεργασίας με τη ΝΔ

546

«Η λεηλασία της Δημοκρατικής Παράταξης τελείωσε. Ανήκει στο παρελθόν. Όποιος σκέφτεται τον εαυτό του υπουργό, με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη τσόντα, είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ, καλά θα κάνει να βρει από τώρα θέση στα ψηφοδέλτιά τους», τόνισε από το βήμα τη Βουλής, η Φώφη Γεννηματά, φωτογραφίζοντας τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος χθες προεξόφλησε εμμέσως τη μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί κυβέρνηση «εθνικής συνεννόησης», με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις.

Η κυρία Γεννηματά αιτιολόγησε όμως και τη στροφή του ΠΑΣΟΚ κατά της απλής αναλογικής, χαρακτηρίζοντας «κόλπο» την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. «Το κόλπο δεν έπιασε. Όλοι καταλαβαίνουν ότι παίζετε με την απλή αναλογική», είπε η κυρία Γεννηματά στον πρωθυπουργό.

«Θα μιλούσατε για απλή αναλογική, εάν οι δημοσκοπήσεις σας έδιναν πρώτο κόμμα;», είπε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση φέρνει την απλή αναλογική ως «αριστερό φερετζέ, στις δεξιές πολιτικές που εφαρμόζει». «Μην αναζητάτε συνενόχους για τα τερτίπια σας», είπε στο ίδιο μήκος κύματος η κυρία Γεννηματά, απευθυνόμενη στην κυβέρνηση.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια