Αυτό το καλοκαίρι «σερφάρουμε» με το W Plus από την WIND

718

Γιατί η ζωή δεν μετριέται σε ΜΒ

  Θάλασσα, κύματα, παραλία, διασκέδαση. Οι συνειρμοί, ατέλειωτοι.  Κάποιοι θα σκεφτούν αμέσως τα extreme sports, τη σανίδα, την ειδική στολή. Σε άλλους πάλι το μυαλό θα ταξιδέψει στα MB, στο κινητό. Από όποια πλευρά και αν το δει κανείς το «σερφάρισμα» είναι κατεξοχήν άθλημα του ελληνικού καλοκαιριού. Στα απαραίτητα αξεσουάρ λοιπόν, εκτός από το μαγιό, το αντηλιακό, το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου είναι πλέον και το κινητό ή το tablet για πλήθος δραστηριοτήτων, κυρίως ενασχόληση με τα κοινωνικά δίκτυα.

Βέβαια τώρα δεν είναι απαραίτητο να ψάξεις για την καφετέρια με το wifii δίπλα στην παραλία καθώς έχεις το νέο γρήγορο 4G δίκτυο της WIND. Και επειδή η διασκέδαση στη θάλασσα δε μετριέται σε MB, επιλέγουμε το W plus, το μοναδικό συμβόλαιο επικοινωνίας στην ελληνική αγορά που απελευθερώνει τη mobile internet χρήση, αφού  προσφέρει 5GB Mobile Internet για ατελείωτο και ξένοιαστο σερφάρισμα και βέβαια 1500’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 1500 SMS. Και φυσικά όσοι επιλέξουν διακοπές εκτός συνόρων και εντελώς Δωρεάν Roaming εντός ΕΕ. Αυτό το καλοκαίρι ζήσε με τις απίστευτές ταχύτητες 4G.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ