Αυτές είναι οι ζημιές που έχει υποστεί το «Γαύδος» μετά τον εμβολισμό του από το τουρκικό σκάφος

118

Αμεσα θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των ζημιών που έχει υποστεί το σκάφος του Λιμενικού «Γαύδους» μετά τον εμβολισμό του από το τουρκικό σκάφος στα Ιμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ζημιές που έχει το υπερσύγχρονοι πλοίο ανοιχτής θαλάσσης «Γαύδος» είναι μικρές. Συγκεκριμένα έχει υποστεί ζημιές στα κάγκελαστο κάλυμμα του αεραγωγού που συνδέεται με το μηχανοστάσιο και στον ιστό του ασυρμάτου που έχει διπλώσει.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το «Γαύδος» θα ελεγχθεί, θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην επιχειρησιακή του δράση. Το «Γαύδος» θα ελεγχθεί από τεχνικούς της Διεύθυνσης Επιχειρησιακών Μέσων.

Το ΠΑΘ 090 «Γαύδος» έχει αντικατασταθεί στον επιχειρησιακό βραχίονα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης 070 που έχει κι αυτό 27 άτομα πλήρωμα.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια