Αρχηγός συμμορίας έγινε ο άλλοτε αστέρας των γηπέδων Αντριάνο [Φωτο]

1212

Κάποτε, συγκαταλέγονταν ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης και -κυρίως με τη φανέλα της Ίντερ- «τρομοκρατούσε» τις αντίπαλες άμυνες, αποτελώντας τον διακαή πόθο σπουδαίων συλλόγων της Γηραιάς Ηπείρου.

Πλέον, έχει αλλάξει ρότα…Ο άλλοτε διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, Αντριανό, αποφάσισε να παρατήσει το ποδόσφαιρο και να γίνει αρχηγός συμμορίας της χώρας του. Κυκλοφορεί με όπλα, κάνει χρήση ναρκωτικών και συνεχίζει την τρομοκρατική του δράση, μόνο που αυτή τη φορά στόχος των χτυπημάτων του δεν είναι τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά αθώοι συμπολίτες του.

Αντριάνο - αρχηγός συμμορίας

Ο 34χρονος είναι αρχηγός της συμμορίας «Red Command» και κυκλοφορεί στους δρόμους με όπλα πάνω του αλλά και με άλλα μέλη της συμμορίας για να έχει προστασία. Αφού είχε συλληφθεί αλλά δεν είχε κατηγορηθεί τελικά για εμπόριο ναρκωτικών αλλά και εμπόριο λευκής σαρκός, ο Αντριάνο πρωταγωνίστησε σε ακόμη ένα περιστατικό προ λίγων ημερών.

Αντριάνο

Ενώ βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί της Βραζιλίας και διασκέδαζε με την παρέα-συμμορία του, μπλέχτηκε σε έναν καυγά! Αποτέλεσμα του τσακωμού ήταν να πυροβοληθεί μια κοπέλα που βρισκόταν μαζί του στο αυτοκίνητο, ωστόσο δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Αντριάνο

Ο Αντριάνο βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στο επίκεντρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Βραζιλίας, αφού φαίνεται πως έχει αλλάξει… δρόμο και έχει παραμελήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, η οποία εδώ και χρόνια έχει πάρει την κατιούσα.

Αντριάνο

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια