Αρμενία: Ένοπλοι εισέβαλαν στα γραφεία της αστυνομίας [Φωτο – Βίντεο]

699

Ένοπλοι έχουν καταλάβει τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, Γερεβάν, και κρατάνε άγνωστο αριθμό ομήρων μεταξύ των οποίων είναι και ο επικεφαλής των αστυνομικών αρχών της χώρας.

Αρμενία κατάληψη αστυνομικού τμήματος

Η επίθεση έγινε όταν ομάδα ενόπλων εισέβαλε στην είσοδο της κεντρικής διοίκησης της αστυνομίας με φορτηγά, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάληψης των γραφείων της αστυνομίας, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεκάδες τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, οι καταληψίες είναι βαριά οπλισμένοι και έχουν ως αίτημα την απελευθέρωση του Jirair Sefilyan, ο οποίος αποτελεί ηγετική μεταπολίτευση και από τις 20 Ιουνίου βρίσκεται υπό κράτηση, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για προσπάθεια κατάληψης κυβερνητικών κτιρίων.

Αρμενία κατάληψη αστυνομικού τμήματος

Έξω από τα κεντρικά γραφεία της αρμένικης αστυνομίας έχουν παραταχθεί αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τους ενόπλους.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια