Από τις ΣΚΟΥΡΙΕΣ στο… ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

755

-Ο επικίνδυνος δρόμος των ιδεοληπτών του υπ. Πολιτισμού που απειλεί να τινάξει στον αέρα τις μεγαλύτερες επενδύσεις!

Στην υπόθεση του χρυσού στις Σκουριές πραγματικά συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα που σε κάνουν να απορείς και να αμφιβάλλεις κατά πόσον οι μεγάλες επενδύσεις στη χώρα θα πραγματοποιηθούν ή θα σκοντάψουν στις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις ή τις εμμονές κομματικών και ιδεοληπτών!

Μολονότι, λοιπόν, οι τοπικές υπηρεσίες στις Σκουριές έχουν δώσει την έγκρισή τους και έχουν παραπέμψει την υπόθεση στο ΚΑΣ προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα οριστικά, εντούτοις το υπ. Πολιτισμού μπλοκάρει τη διαδικασία πρώτον απαιτώντας αυτοψία (που θα γίνει σε δεύτερο χρόνο) και δεύτερον μεταθέτοντας την ευθύνη στο υπ. Περιβάλλοντος, το οποίο θα πρέπει πρώτα να επιλύσει τα δικά του ζητήματα τόσο σε σχέση με τις μελέτες όσο και με τη μεταφορά των αντικειμένων.

Εν πολλοίς, από τον Άννα στον… Καιάφα! Εμπλοκή μιας τεράστιας επένδυσης για λόγους τυπικούς, παρά τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών υπηρεσιών, επειδή κάποιοι στο υπ. Πολιτισμού διακατέχονται από εμμονές, ιδεοληψίες και άκρατο συγκεντρωτισμό που οδηγεί στη γραφειοκρατία και στη ματαίωση πολύ σημαντικών για τον τόπο επενδύσεων.

ΕΚΕΙ ΣΤΗ LAMDA ΠΡΟΣΕΞΤΕ!

Με αφορμή τις Σκουριές, αναπόφευκτα το μυαλό όλων πάει στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ, εκεί όπου έχει παρεισφρήσει η συμμετοχή του υπουργείου του κ. Μπαλτά! Επειδή, λοιπόν, με αυτά που βλέπουμε να γίνονται στις Σκουριές τρομάζουμε, προειδοποιούμε τη Lamda να είναι πολύ προσεκτική και να ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ σε ό,τι προτείνεται για την παρουσία και ενεργό συμμετοχή του υπ. Πολιστιμού, γιατί οι άνθρωποι είναι εμμονικοί και ιδεολήπτες και θα την τινάξουν στον αέρα την επένδυση.

Θα εγκλωβίσουν τα πάντα σε παραπομπές από το ένα υπουργείο στο άλλο, από οργανισμό σε οργανισμό, θα απαιτούν επαναλαμβανόμενες αυτοψίες και θα οδηγούν τα πάντα σε αδιέξοδο. Προσέξτε… διότι εκτός των άλλων υπάρχουν συμφέροντα τοπικά και επιχειρηματικά που δεν θέλουν να πραγματοποιηθεί η επένδυση στο Ελληνικό.

ΥΓ. 1: Υπάρχει η εκτίμηση ότι ορισμένοι νταραβεριτζήδες, διαχρονικοί στις Σκουριές, δημιουργούν σκόπιμα προβλήματα για να εμφανιστούν ως σωτήρες με το αζημίωτο. Ας το έχουν υπ’ όψιν οι Καναδοί.

ΥΓ. 2: Αυτός ο Μυλόπουλος του Μετρό θα πρέπει να καταλάβει ότι η διοίκηση ενός οργανισμού δεν είναι να διορίζει «ημετέρους», ούτε να βγάζει φωτογραφίες. Και αντί να πολεμάει επενδύσεις που φέρνουν φρέσκο χρήμα στη χώρα, να μας δικαιολογήσει επαρκώς τα αποτελέσματα των διαιτησιών που έχουν ως αρνητική για το φορολογούμενο πολίτη παρενέργεια να πριμοδοτούνται πλουσιοπάροχα οι διαπλεκόμενοι εργολάβοι!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια