Από τη Λισσαβώνα στη Στουτγάρδη με Mercedes E-Class! [pics+vid]

801

Εάν δε βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι της νέας Mercedes E-Class, το να διανύσεις 3.000 χλμ. οδικώς δεν είναι το ίδιο ευχάριστο. Την άποψη αυτή έχουν ο φωτογράφος Φλόριεν Ρόζερ, ο σκηνοθέτης Αρν Τοτς και το μοντέλο Μαρίσα Παπέν, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στην E-Class και ταξίδεψαν μέσα σε μόλις τρεις μέρες από τη Λισσαβώνα στη Στουτγάρδη.

Αφήνοντας πίσω τους την πορτογαλική πρωτεύουσα επισκέφθηκαν τη Μαδρίτη, το Μονπελιέ και το Ανσί, φέρνοντας την E-Class στην πατρίδα της, Στουτγάρδη, όπου εκεί βρίσκεται η έδρα της Mercedes, διασχίζοντας πολλά και ενδιαφέροντα μέρη…

Όλοι τους απόλαυσαν τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα με τα οποία εξοπλίζεται η νέα Ε-Class, την άνεση που προσφέρει στο ταξίδι, το μεγάλο της πορτμπαγκάζ, την ευρύχωρη καμπίνα της, τη λειτουργία μασάζ των καθισμάτων και το ηχοσύστημα της Burmeste.

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες από το οδοιπορικό:

mercedes-e-class_1 mercedes-e-class_2 mercedes-e-class_3 mercedes-e-class_4 mercedes-e-class_5 mercedes-e-class_6 mercedes-e-class_7 mercedes-e-class_8 mercedes-e-class_9 mercedes-e-class_10 mercedes-e-class_11 mercedes-e-class_12 mercedes-e-class_13 mercedes-e-class_14 mercedes-e-class_15 mercedes-e-class_16 mercedes-e-class_17

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια