Από την 1η Δεκεμβρίου αναλαμβάνει τη διαχείριση των περιφερειακών αεροδρομίων η Fraport

479

Από την 1η Δεκεμβρίου αναλαμβάνει η κοινοπραξία «Fraport Slentel» τη διαχείριση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, ενώ όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του γερμανικού ομίλου, Στέφαν Σούλτε, ενώ ενημέρωσε ότι την ίδια περίοδο, η «Fraport» θα καταβάλει στο ελληνικό δημόσιο εφάπαξ ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ και παράλληλα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την αναβάθμιση των υποδομών των αεροδρομίων.

Εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες του ελληνικού τουρισμού, ο κ. Σούλτε εξέφρασε την πεποίθηση πως η ανάπτυξη των 14 περιφερειακών αεροδρομίων θα είναι καλπάζουσα. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, η κοινοπραξία έχει θέσει ως στόχο την αύξηση της επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια κατά 3% με 5% ετησίως.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της «Fraport» εάν η κίνηση των επιβατών ξεπεράσει της προσδοκίες, ο γερμανικό όμιλος σκοπεύει να προχωρήσει σε επενδύσεις πάνω άνω των 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ που προβλέπονται για το σύνολο των 40 ετών της παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια