Από την Αβάνα στο… Ελληνικό!

Την ώρα που ξύπνησαν μέχρι και οι Κουβανοί εμείς ανακαλύψαμε (τα) αρχαία (του Τρούμαν)!!!

477

 

Τελικά είναι να τρελαίνεται κανείς στην… Ψωροκώσταινα που ζούμε! Και ρίχνοντας μια ματιά σε όσα συμβαίνουν γύρω μας σε ολόκληρο τον κόσμο είναι να απορείς με τις πράξεις και τις επιλογές μας! Επί του προκειμένου, τώρα, η κατάσταση με το Ελληνικό όχι απλά μας εκθέτει διεθνώς, όχι μόνο εγείρει ζητήματα ως προς το σκέλος των εσόδων και την εφαρμογή του προγράμματος, όχι απλά αποτελεί προαπαιτούμενο, αλλά πολύ περισσότερο αναδεικνύει τον τρόπο σκέψης και την εν γένει συμπεριφορά μας. Τις παθογένειές μας και τις εξαρτήσεις μας… Και για να καταλαβαίνετε, μέχρι και οι ΚΟΥΒΑΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ!!!

Μετά τη «χειμερία» νάρκη μιας ολόκληρης εποχής μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι των αποκρατικοποιήσεων και των νέων, ξένων επενδύσεων και ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ στους ΓΑΛΛΟΥΣ το αεροδρόμιο της Αβάνας! Και τούτο την ίδια στιγμή που στην Αθήνα ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΑΡΧΑΙΑ στον διάδρομο του Ελληνικού! «Βαφτίσαμε» κάτι ερειπωμένες δεξαμενές των Αμερικανών και ένα γκρεμισμένο σχεδόν γιαπί πρώην αμερικανικό κολλέγιο σε «μνημεία» πολιτισμού που πρέπει να διατηρηθούν!!! Οι ίδιοι άνθρωποι που καταγγέλλανε τις βάσεις των Αμερικανών και την αμερικανοτραφή κουλτούρα και παιδεία έγιναν λάτρεις τής πέραν του Ατλαντικού μεταπολεμικής αρχιτεκτονικής!!!

Εν πάση περιπτώσει, εκ των υστέρων κάποιοι πάνε να χαλάσουν τον διαγωνισμό και να ΔΙΩΞΟΥΝ τους επενδυτές, την ώρα που ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ επί χρόνια κοιμόντουσαν ΞΥΠΝΑΝΕ… Ξυπνάτε όσο είναι καιρός!

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια