Αποκλειστικό: «Μυστικός Δείπνος» κορυφαίων Νεοδημοκρατών για δημιουργία νέου κεντροδεξιού κόμματος!

2338

Σε ταβέρνα στο Παγκράτι (Τρίτη βράδυ), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, συναθροίζονται πάνω από 15 πρώην υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ, έχοντας ως «κυρίως πιάτο» τους τη δημιουργία νέου κεντροδεξιού κόμματος, εκτός αν οι «δικαστικές εξελίξεις» -όπως οι ίδιοι λένε- οδηγήσουν σε παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες. 

Κύριο χαρακτηριστικό όλων αυτών πάντως είναι ότι έχουν μακρά διαδρομή, αλλά και σημαντική παρουσία, στα δρώμενα της κεντροδεξιάς παράταξης, ενώ άπαντες αύριο (Τετάρτη 25/5) θα δηλώσουν παρούσες και παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου του ακρίτα πολιτικού Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το AXIAplus μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι αποφάσισαν να δειπνήσουν μία μόλις ημέρα πριν από την εκδήλωση του πρώην υπουργού και πάντα στενού συνεργάτη τού πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Άλλωστε, όλοι τους δηλώνουν και είναι καραμανλικοί από τα χρόνια ήταν μέλη και στελέχη της ΟΝΝΕΔ.

Οι πληροφορίες του AXIAplus λένε κιόλας ότι, ο διοργανωτής του «μυστικού δείπνου» είναι ενεργεία βουλευτής, ανέκαθεν φίλος του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει και την εποχή που «ήρθε σαν αστραπή» ο Κώστας Καραμανλής, κι ακόμη και αν ενίοτε γκρινιάζει, πάντα ζητά και παίρνει τη ευχή του… Αύριο θα είναι κι αυτός παρών στην εκδήλωση του Στυλιανίδη! Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες… 

ParKour

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια