Αποκλειστικό: Από την πίσω πόρτα…στο Μαξίμου ο Νίκος Νικολόπουλος

764

Για δεύτερη φορά, μέσα σε μία εβδομάδα, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος, επισκέφτηκε το Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Axiaplus.gr.

Μόνο που η δεύτερη αυτή επίσκεψη δεν έγινε παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων, αλλά πολύ πιο διακριτικά, από την πίσω πόρτα θα έλεγε κανείς…

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Axiaplus.gr, ο κ. Νικολόπουλος εκλήθη στην επίσημη πρωθυπουργική κατοικία, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, επιτροπή της οποίας είναι μέλος ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Εύλογα λοιπόν θα αναρωτηθεί κανείς, ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψης του Νίκου Νικολόπουλου στο Μέγαρο της Ηρώδου Αττικού; Τα πιθανά σενάρια είναι τρία:

  • Η πρόταση του ανεξάρτητου βουλευτή, να δεσμευτούν οι πρόεδροι των κομμάτων με την υπογραφή τους, ότι θα πληρώσουν τα δάνεια που έχουν πάρει. Να σημειωθεί ότι οι οφειλές των κομμάτων στις τράπεζες ανέρχονται στα 418 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων τη μερίδα του λέοντος έχουν λάβει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τα περισσότερα από αυτά να μην εξυπηρετούνται, εδώ και χρόνια.
  • Η απόφαση της εξεταστικής επιτροπής για την κλήση ιδιοκτητών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Θα κληθούν να καταθέσουν: Φώτης Μπόμπολας, Σταύρος Ψυχάρης, Γιάννης Αλαφούζος, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Δημήτρης Κοντομηνάς, Μίνωας Κυριακού, Θέμος Αναστασιάδης και Γιάννης Κουρτάκης.
  • Ο εκλογικός νόμος, την ψήφιση του οποίου, καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του Axiaplus.gr μεταθέτουν σε μεταγενέστερη ημερομηνία από τις 19 – 20 Ιουλίου. Μήπως ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αδίκως επιμένει ότι θα διατηρηθεί το όριο του 3% για την είσοδο στη Βουλή;

Ιδωμεν…

                                                                                                            ParKour

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια