ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νοθεία για την εκλογή προέδρου της ΝΔ!

50.000 ψήφοι είναι αγνώστου ταυτότητας και στελεχών άλλων κομμάτων!

8861

Στις εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία της ΝΔ, οι ατζέντηδες των στοιχημάτων έπαιζαν σίγουρη τη «νίκη Μεϊμαράκη», δίνοντας -τότε- χαμηλές αποδόσεις. Εκείνο το βράδυ της «δεύτερης Κυριακής», όμως, τελικά, κάποιοι έβγαλαν πολλά χρήματα, ποντάροντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όσοι βρέθηκαν στη Συγγρού το βράδυ τής καταμέτρησης του δευτέρου γύρου, θα θυμούνται πως τα αποτελέσματα που έφταναν με φαξ όπως κι εκείνα με sms, είχαν διαφορές… αλλού μικρές και αλλού μεγάλες!

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης

Σύμφωνα με πληροφορίες του axiaplus.gr προ ημερών ολοκληρώθηκε η επαλήθευση στοιχείων όσων συμμετείχαν στις εκλογές Προέδρου ΝΔ. Οι πληροφορίες αυτές μάλιστα δεν επιδέχονται αμφισβήτησης: 50.000 (περίπου) ψήφοι είναι αγνώστου ταυτότητας!

Μάλιστα, υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις εγγραφών εν ενεργεία στελεχών άλλων κομμάτων που εγγράφηκαν και στη ΝΔ, χωρίς να έχουν ακόμη παραιτηθεί από το άλλο κόμμα τους, παρ’ όλα αυτά ψήφισαν για πρόεδρο του γαλάζιου κόμματος!

Το γεγονός δε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο καταστατικό, σχετικά με την εκλογή Προέδρου, προτείνει την εγγραφή μελών και κλείσιμο καταλόγων 15 ημέρες πριν από την εκλογική διαδικασία, μόνο τυχαίο και άσχετο με τα παραπάνω δεν είναι…  Γιατί πολύ απλά προτείνει από δω και στο εξής η εκλογή προέδρου να γίνεται με καταλόγους! Δηλαδή προτείνει μία διαδικασία όμοια με αυτή των εθνικών εκλογών, την οποία είχε αρνηθεί τόσο ο ίδιος όσο και οι κ. Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης, διαφωνώντας με την πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, λέγοντας (τότε) πως το κόμμα πρέπει να είναι «ανοιχτό» στην κοινωνία, έως και την τελευταία στιγμή της εκλογής. Αλλά γιατί άραγε υιοθετεί εκ των υστέρων την πρόταση Μεϊμαράκη; Γιατί κάνει μεταβολή 180 μοιρών, στον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος επέμενε και αναδείχθηκε Πρόεδρος; Γνωρίζει κάτι που θέλει να αποφύγει;

Μα φυσικά!  Γνωρίζει ότι 50.000 (περίπου) ψήφοι είναι αγνώστου ταυτότητας, ενώ πάμπολλες ψήφοι προέρχονται από ενεργά ακόμη και κορυφαία στελέχη άλλων κομμάτων!

Γίνεται αντιληπτό πλέον ότι μετά και τη σημερινή αποκάλυψη του axiaplus.gr υπάρχει τεράστιο θέμα στη ΝΔ και τη λεωφόρο Συγγρού…

Ειδικά, αν λάβει κανείς υπόψη ότι υπήρξαν καταγγελίες στην εκλογική διαδικασία του πρώτου γύρου που έκαναν λόγω για μεταφερόμενους ψηφοφόρους ειδικών πληθυσμιακών ομάδων ή / και ξένης υπηκοότητας…

 

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια