ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αγώνα δρόμου κάνει ο Κυριάκος για να προλάβει… τους «200» του Αλέξη!

Γράφει ο Πάρις Κουρτζίδης

812

Σε αγώνα δρόμου και «πολιτικό μασάζ»… έχει επιδοθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βλέποντας κατ’ ιδίαν τους «ύποπτους» βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι θα μπορούσαν να ψήφιζαν κατά συνείδηση υπέρ της απλής αναλογικής ή κάποιες διατάξεις του νέου εκλογικού νόμου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το AXIAplus.gr στο πλαίσιο αυτό υπήρξε και η συνέντευξη – άνοιγμα του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μέσω της οποίας τονιζόταν ότι υπάρχουν περιθώρια συνεννόησης της νυν ηγεσίας με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος.

Ένας εξ αυτών που συναντήθηκαν με τον κ. Μητσοτάκη, του κλίματος Μεϊμαράκη, ακούει στο όνομα… Γιώργος Βλάχος. Ο πρώην «οπλαρχηγός» του Κώστα Καραμανλή, φέρεται να «έψαλε τον εξάψαλμο» στο προεδρικό γραφείο της Συγγρού, επικαλούμενος πρόσωπα και πράγματα που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα Μεϊμαράκη, τόσο στον ίδιο προσωπικά, όσο και -γενικά- στο λεγόμενο καραμανλικό στρατόπεδο.

Ο πρόεδρος της ΝΔ από την πλευρά του δεν φαίνεται να στάθηκε ιδιαίτερα σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, τα οποία γίνονται ενοχλητικά με διαρροές και δράσεις, εν τούτοις, όπως όλα δείχνουν, καθησύχασε τον πρώην υπουργό και βουλευτή της περιφέρειας Αττικής, σχετικά με τις δικές του επιλογές…      

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια