ΑΠΘ: Εκεί που ανθίζει… το εμπόριο ναρκωτικών

287

Δραματικά έχει εξελιχθεί η κατάσταση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου τη νύχτα μετατρέπεται σε άντρο ανομίας με την εγκληματικότητα να ανθίζει χωρίς κανείς να κάνει κάτι για να μετατραπεί αυτή η κατάσταση.

Διακινητές, νεαροί άντρες αραβικής καταγωγής, πλημμυρίζουν καθημερινά τους δρόμους γύρω από το πανεπιστήμιο, περιμένοντας τους εξαρτημένους νέους για να πουλήσουν την <<πραμάτεια>> τους. Σύμφωνα με καταγγελίες τα ναρκωτικά τους είναι νοθευμένα, άγνωστο με ποιες ουσίες, έτσι που ακόμα και ηρωίνη και χάπια πωλούνται για μερικά ευρώ…Οι μετανάστες που διακινούν τα ναρκωτικά δεν είναι όμως μόνοι, είναι εκεί πανταχού παρόντες οι <<μεγάλοι>> τα αφεντικά, που πάντα οπλοφορούν προκειμένου να μην αφήσουν περιθώρια διαφυγής σε κανέναν.

Οι καταγγελίες λένε πως οι διακινητές, τα βαποράκια που κάθονται στα παγκάκια ανά δυο και περιμένουν τους πελάτες, είναι μετανάστες όπου όταν συλληφθούν από τις καθημερινές επιχειρήσεις της αστυνομίας, δηλώνουν ανήλικοι πρόσφυγες. Μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση, που γίνεται βάση εγγράφων που έχουν μαζί τους και δηλώνοντας κάποιο κέντρο προσφύγων και μεταναστών ως τόπο κατοικίας, αυτοί αφήνονται ελεύθεροι και πάλι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια