Απεργούν την Πέμπτη οι εφοριακοί

393

Aπεργούν την Πέμπτη 19-5 οι εφοριακοί όλης της χώρας ,με βασικά αιτήματα την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου,την ενοποίηση όλων των υπηρεσιών σε μια ενιαία υπηρεσία και τη μισθολογική εξομοίωση όλων των εργαζομένων στις οικονομικές υπηρεσίες.

«Επειδή οι υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και οι εργαζόμενες/νοι δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται ως πειραματόζωα ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών, επειδή είμαστε ριζικά αντίθετοι στη δημιουργία Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πορεία των εσόδων του κράτους, την ανεξαρτησία της χώρας, την κατεύθυνση των ελέγχων και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, απορρίπτουμε συνολικά το σχέδιο νόμου και ζητάμε την άμεση απόσυρσή του» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΔΟΥ.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια