Απίστευτο: Η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Γαλλία καταγγέλλει ότι στο Παρίσι ζητούν από τους Έλληνες διαβατήρια! [Φωτο]

1059

Σύμφωνα με τη συνάδελφο – δημοσιογράφο, Θωμαΐς Παπαϊωάννου, η ίδια και το συνεργείο της ΕΡΤ, ενημερώθηκαν μόλις έφθασαν στο αεροδρόμιο του Παρισιού ότι η Ελλάδα στη Γαλλία έχει ατύπως τεθεί εκτός συνθήκης Σένγκεν, κι έτσι αναγκάστηκαν οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ, όπως και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες να αναμένουν τον έλεγχο των διαβατηρίων τους.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανακοίνωση για το ζήτημα από τη κυβέρνηση, ωστόσο η δημοσιογράφος φρόντισε να θίξει δημόσια το θέμα, καθώς το δημοσίευσε σε δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα.

Μάλιστα παρέθεσε και μια φωτογραφία, για να αποδείξει τη ξαφνική ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν οι Έλληνες.

Η Θωμαΐς Παπαϊωάννου αναφέρθηκε και στην απόφαση που έλαβε η Κομισιόν για την κατάργηση της βίζας στους πολίτες της Τουρκίας, συγκριτικά με την αυθαίρετη αυτή ενέργεια των Γάλλων να «θέσουν» την Ελλάδα εκτός συνθήκης Σένγκεν.

 

Κι εδώ φυσικά γεννάται το ερώτημα: πως γίνεται η Ελλάδα να τίθεται αυθαιρέτως από ένα κράτος -μέλος εκτός Σένγκεν και μάλιστα λίγο πριν καταργηθεί η βίζα για τους Τούρκους, που δεν είναι ούτε ασφαλής χώρα, ούτε κράτος – μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης;;;

 

 

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια