Απίστευτο: Άγρια κόντρα κατέληξε σε ξυλοδαρμό Δένδια από Κασιδιάρη μέσα στη Βουλή! [Video]

292

Άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και το Νίκο Δένδια σημειώθηκε το μεσημέρι κατά την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, το οποίο κατέληξε σε ξυλοδαρμό του δεύτερου από τον πρώτο μέσα στο κοινοβούλιο!

«Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπει ότι μιλάω», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης στον Νίκο Δένδια, ο οποίος εκείνη τη στιγμή πράγματι περνούσε από μπροστά προκειμένου να αποχωρήσει και να μην ακούσει τη θέση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, ο κ. Δένδιας σταμάτησε και του ζήτησε το λόγο… Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή, που επανέλαβε: «Όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου». Ωστόσο, ο σκηνοθέτης πήρε την κάμερα από την εικόνα και δεν φαίνεται ποιος χτύπησε πρώτος ποιον, αλλά σύμφωνα με βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα «ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν αυτός που απώθησε βίαια τον βουλευτή της ΝΔ και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες τον «έλουσαν» με μπουκάλια γεμάτα από νερό»!

Απειλήθηκε σύρραξη με βουλευτές άλλων κομμάτων να αντιδρούν λεκτικά στο επεισόδιο.

Όταν η εικόνα επανήλθε ακούστηκε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Μάκης Μπαλαούρας να φωνάζει «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη!».

Η ένταση συνεχίστηκε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζει «μολύνετε το κοινοβούλιο. Κύριε Κασιδιάρη έχετε αποβληθεί. Σας είπα έξω τον Κασιδιάρη, το έχουμε πει 100 φορές. Έχετε αποβληθεί, σας παρακαλώ πολύ να εγκαταλείψετε τα έδρανα».

Προσπαθώντας να επιβάλει την τάξη ο κ. Μπαλαούρας στη συνέχεια ζήτησε από τους βουλευτές του κόμματός του Τάσο Κουράκη και Νίκο Ξυδάκη να καθίσουν κάτω.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια