Απέκλεισε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Φλαμπουράρης

761

«Δεν θα έχουμε εκλογές πριν την ώρα τους» ξεκαθάρισε μιλώντας στο «ΣΚΑΪ», ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ παράλληλα αναφερόμενος στον εκλογικό νόμο υπογράμμισε: «Εγώ..από την πρώτη στιγμή δεν πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να συγκεντρώσουμε τις 200 ψήφους γιατί ήταν δεδομένη η στάση ορισμένων κομμάτων. Όμως η απλή αναλογική είναι πια νόμος του κράτους. Θα εφαρμοστεί στις μεθεπόμενες εκλογές και κανείς δεν μπορεί πια να την αλλάξει».

Ο υπουργός Επικρατείας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μέχρι να γίνουν οι εκλογές, η κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή προς ψήφιση νόμο για το σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών, ενώ αν και δεν απέκλεισε την περίπτωση συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ και την Ένωση Κεντρώων, διευκρίνισε πως ακόμα τουλάχιστον, δεν έχουν γίνει συζητήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

«Δεν είναι ευχαριστημένος ο κόσμος αλλά να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι είναι αρκετά αυτά που έκανε μέχρι τώρα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Βοηθήσαμε ο κόσμος να έχει τα στοιχειώδη και να μην ψάχνει τα σκουπίδια», ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η χώρα θα βγει μετά το 2017 στις αγορές και όσο πάει καλά η οικονομία οι φόροι θα μειώνονται.

Παράλληλα, υπογραμμίζοντας ότι οι τράπεζες πρέπει πλέον να παίξουν ουσιαστικό ρόλο υπηρετώντας την ελληνική οικονομία και όχι τα συμφέροντα των τραπεζιτών, ο υπουργός επικρατείας επισήμανε πως οι ελληνικές τράπεζες δεν αφελληνίζονται.

Τέλος, αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Φλαμπουράρης σχολίασε ότι πως η διαπλοκή δεν καταπολεμάται με το εάν θα δοθούν 4 ή 5 άδειες. Ωστόσο, εξήγησε πως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες από 4 άδειες.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια