Απάντηση Τσίπρα σε Σόιμπλε: Μην μας κουνάτε το δάχτυλο

385

Ο κ.Τσίπρας βρέθηκε σε εκδήλωση για τα ασυνόδευτα παιδιά στη Βουλή και από εκεί απάντησε στην ατάκα του Γερμανού ΥΠΟΙΚ: «Δεν έχω καμία κατανόηση όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιρρίπτει στη γερμανική κυβέρνηση ότι θέλει να βλάψει τους Έλληνες συνταξιούχους».

Να μάθουν να τηρούν τις συμφωνίες
Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός είπε «πρέπει επιτέλους όσοι αυτές τις μέρες μας κουνούν το δάχτυλο με ιταμό τρόπο στο πλαίσιο των συμφωνιών να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα αυτοί να τηρούν τις συμφωνίες».

Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στις χώρες τους
Ωστόσο ο κύριος Τσίπρας πέρασε και στην αντεπίθεση και αφού πρώτα ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα στη γερμανική πλευρά, στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα.
«Κι επειδή είναι γιορτές τους ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά. Να έχουν την ευλογία να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους.
Γιατί όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στις χώρες τους , στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο όσα πλεονάσματα κι αν έχουν κάποιες χώρες δεν θα πιάσουν ποτέ τα πλεονάσματα ψυχής του ελληνικού λαού».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια