Αντιπαράθεση Κυβέρνησης- ΝΔ για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Πάρο

437

«Φωτιά» άναψε ένα tweet του Άδωνι Γεωργιάδη για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Πάρο, με Κυβερνητικές πηγές να κάνουν λόγο για «κρεσέντο προπαγάνδας και ψεμάτων που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς»

«Ο Αλ. Τσίπρας πάει στην Πάρο για εγκαίνια και παίρνει μαζί του 54 άτομα, για τρεις μέρες δωρεάν. Περνάνε τώρα τροπολογία για να τα πληρώσουμε εμείς» έγραψε στο twitter ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ , ενώ λίγη ώρα αργότερα και ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε σε tweet του: «Ο Τσίπρας εξουδετέρωσε την αντιπολιτευτική «Κίνηση των 53» με την πεντάστερη «Μετακίνηση των 54″».

Απαντώντας στη Ν.Δ. κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν ότι «οι Γκέμπελς της Ν.Δ. χρειάζονται μόνιμες διακοπές». «Προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η Ν.Δ. επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου», υπογράμμιζαν.

Οι ίδιες πηγές κάλεσαν τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο «που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική» να μεταβούν στην Πάρο «προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean».

«Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα», κατέληξαν.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια