ΑΝΕΛ και ΚΚΕ καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρεσβεία

298

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλική πρεσβεία και εκφράζουμε την ολόψυχη συμπαράστασή μας στον αστυνομικό που τραυματίστηκε από τη διασπορά των θραυσμάτων και διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου για την τρομοκρατική επίθεση στη γαλλική πρεσβεία.

«Οι σχέσεις του ελληνικού λαού με τον φίλο λαό της Γαλλίας στηρίζονται σε πολύ γερά θεμέλια για να διαταραχθούν από τέτοιου είδους απαράδεκτες εγκληματικές ενέργειες» επεσήμανε.

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση στη γαλλική πρεσβεία, επισημαίνοντας ότι «τέτοιες ενέργειες, παντελώς εχθρικές προς το εργατικό λαϊκό κίνημα, το μόνο που κάνουν, ιδιαίτερα σε αυτή τη φάση, είναι να δίνουν άλλοθι στην ένταση της καταστολής, που οξύνεται με αφορμή και την επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα, αλλά και να τρομοκρατούν όσους θέλουν να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις καταδίκης αυτής της επίσκεψης».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια