Αναστάτωση στη Βουλή

889

 

Μικρή αναστάτωση προκλήθηκε  πριν από λίγο στη Βουλή, κατά την ομιλία του Πρωθυπουργού. Ένας άνδρας που παρακολουθούσε τη συζήτηση από τα θεωρεία απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: «Αφήστε κύριε πρωθυπουργέ τα νούμερα και πέστε μας πως θα κυβερνήσετε. Εγώ είμαι ο Αριστερός…» Στην αίθουσα της Ολομέλειας προκλήθηκε αναστάτωση, κυρίως από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.
«Μην κοιτάτε πάνω, δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά, είπε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους βουλευτές αλλά και στον Πρόεδρο Νίκο Βούτση και συμπλήρωσε: «Δεν χρειάζεται να διακόψουμε τη συνεδρίαση. Έχει ξανασυμβεί. Άλλωστε νομίζω όταν δεν αφήνετε έναν ομιλητή να μιλήσει, δίνετε και το έναυσμα και σε όσους παρακολουθούν να αρχίζουν να κραυγάζουν», είπε ο πρωθυπουργός. Λίγα λεπτά αργότερα η ασφάλεια απομάκρυνε τον άνδρα από τα θεωρεία και τον οδήγησε στο γραφείο του Φρουράρχου.

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια