Ανανέωσε ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό

649

Τα τυπικά έμεναν μόνο για να υπογράψει ο Βασίλης Σπανούλης την ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2018.

Την Κυριακή έκλεισε η συμφωνία μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και των αδερφών Αγγελόπουλων, για την ανανέωση του συμβολαίου του, για δύο ακόμη χρόνια παραμονής στον Ολυμπιακό.

Αυτό που απέμενε ήταν οι υπογραφές και ο αρχηγός του Θρύλου, βρέθηκε στα γραφεία της Arcadia, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, μαζί με τον εκπρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο ίδιος δήλωσε: «Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για τον σεβασμό και την εκτίμηση που είναι αμοιβαία. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό. Εύχομαι επιτυχία πάνω από όλα και ανάλογες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια.»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι η ακόλουθη:

«Για πάντα αρχηγός»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Σπανούλη έως το 2018. Ο αρχηγός του Θρύλου θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» για ακόμη δύο χρόνια και θα συμπληρώσει το καλοκαίρι του 2018 οκτώ χρόνια στο λιμάνι.

Οι «ερυθρόλευκες» στιγμές του αρχηγού:
• Πρωταθλητής Ευρώπης το 2012 και MVP του Φάιναλ Φορ
• Πρωταθλητής Ευρώπης το 2013 και MVP του Φάιναλ Φορ – MVP της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2012-13
• Πρωταθλητής Intercontinental Cup 2013
• Πρωταθλητής Ελλάδας τις σεζόν 2011-12, 2014-15 και 2015-2016
• Κυπελλούχος Ελλάδας το 2011

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια