Αλεξανδρούπολη: Τούρκοι στρατιωτικοί οι επιβάτες του ελικοπτέρου – Ζήτησαν άσυλο

722

Οκτώ άτομα εκ των οποίων οι εφτά είναι στρατιωτικοί και ο ένας πιθανότατα πολίτης, επέβεναν στο τουρκικό ελικόπτερο που λίγο νωρίτερα, ζήτησε άδεια αναγκαστικής προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Το ελικόπτερο μπαίνοντας στον ελληνικό εναέριο χώρο εξέπεμψε σήμα κινδύνου, με τον πιλότο να κάνει λόγο για μηχανική βλάβη και έτσι του δόθηκε η άδεια να προσγειωθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξέταση του ελικοπτέρου δεν φαίνεται να προκύπτει κάποια βλάβη που θα ανάγκαζε το πιλότο να ζητήσει αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι στρατιωτικοί εμπλέκονται με την απόπειρα πραξικοπήματος, ενώ και οι οκτώ επιβαίνοντες του ελικοπτέρου ζήτησαν άσυλο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη σύλληψη των επιβατών του ελικοπτέρου για παράνομη είσοδο στη χώρα, και στη συνέχεια του μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια