Ένας νεκρός σε νέα επεισόδια στη Βενεζουέλα

425

Νέες ταραχές με έναν νεκρό συγκλόνισαν και χθες τη Βενεζουέλα, που δοκιμάζεται με τον χειρότερο τρόπο λόγο της παρατεταμένης έλλειψης βασικών αγαθών όπως ανακοίνωσε η βουλευτής της αντιπολίτευσης, Μιλάγρος Πας.  Τον τελευταίο μήνα τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους με τα τελευταία επεισόδια να διαδραματίζονται στην πόλη Κουμανά. Πάνω από 100 καταστήματα λεηλατήθηκαν ανέφερε η βουλευτής από το βήμα της Βουλής, όπως αναφέρει το Reuters.

Η Μιλάγκρος Πας υποστήριξε ότι πολίτες στην πόλη Κουμάνα, την ενημέρωσαν πως από τα επεισόδια τραυματίστηκαν 27 άνθρωποι. Ωστόσο η Κυβέρνηση Μαδούρο δεν έχει επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Η αντιπολίτευση επιμένει να ζητεί την παραίτηση Μαδούρο στον οποίο χρεώνει την κρίση που βιώνει η χώρα. Ωστόσο ο πρόεδρος της χώρας κάνει λόγο για απόπειρα πραξικοπήματος και για «οικονομικό πόλεμο» που διεξάγουν οι αντίπαλοί του.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια