Αιχμές Σαββίδη για την διαδικασία δημοπρατήσεων των τηλεοπτικών αδειών

433

Αιχμές για την διαδικασία δημοπρατήσεων των τηλεοπτικών αδειών άφησε ο Ιβάν Σαββίδης, κατά την άφιξή του στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου. Ο κ.Σαββίδης που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος που έκανε δηλώσεις, τόνισε η διαδικασία θα μπορούσε να ήταν ανοιχτή και επισήμανε ότι υπάρχουν πολλά κρυφά πράγματα σ’ αυτή.

«Δύσκολο να σχολιάσουμε κάτι που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Δεν είναι απολύτως κατανοητό αυτό το σενάριο. Η αίσθηση είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά κρυφά πράγματα τα οποία ίσως θα μπορούσαν να διεξαχθούν με κάποιον άλλον τρόπο. Θα μπορούσε να είναι μια ανοιχτή διαδικασία και να τελείωνε με όποιον δώσει περισσότερα. Αλλά η κυβέρνηση όρισε τους όρους κι εμείς προχωράμε».

Στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Τύπου, όπου θα διεξαχθούν οι δημοπρασίες βρίσκεται ήδη και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.  Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θα δώσει το παρών, και εκ μέρους του ΣΚΑΪ βρίσκεται στο κτίριο ο εκπρόσωπός του, όπως το ίδιο ισχύει και για τους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR, ANT1 και ALPHA

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια