Αγνοείται αεροσκάφος της EgyptAir, με 69 επιβάτες

743

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους των Αιγυπτιακών γραμμών , τα ιχνη του οποίου εξαφανίστηκαν πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο.

Πρόκειται για την πτήση MS 804 που εκτελούσε δρομολόγιο Παρίσι- Κάιρο και το οποίο απογειώθηκε από τον αερολιμένα Σαρλ ντε Γκολ της γαλλικής πρωτεύουσας στις 11:09 χθες το βράδυ με 56 επιβάτες, 7μελες πλήρωμα και τρία άτομα προσωπικό ασφαλείας. Ανάμεσα στους επιβάτες βρίσκονται δύο βρέφη και ένα παιδί.

Σύμφωνα με αναρτήσεις τη EgyptAir στο Twitter, το σήμα του αεροσκάφους χάθηκε πάνω από την Ανατολική Μεσόγειο, αφού είχε διανύσει περίπου 16 χιλιόμετρα μέσα στον αιγυπτιακό εναέριο χώρο. Τα ίχνη του εξαφανίστηκαν από τα ραντάρ γύρω λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα ενώ πετούσε σε υψόμετρο 37.000 ποδών.

Το χαμένο αεροσκάφος ήταν ένα Airbus A320, που είχε μπει σε υπηρεσία το 2003. Η εταιρεία σημειώνει ότι
ο κυβερνήτης του είχε συμπληρώσει 6.275 ώρες πτήσης, συμπεριλαμβανομένων 2.101 ωρών σε αυτό το μοντέλο αεροπλάνου. Ο συγκυβερνήτης είχε στο δυναμικό του 2.766 ώρες πτήσης.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια