Αγγελόπουλοι στα αποδυτήρια: «Πάμε να το πάρουμε»!

298

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μοίρασαν συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την πρόκριση στο Final Four, και έστειλαν μήνυμα για τα δύο παιχνίδια που έχουν απομείνει.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε πρώτος τον λόγο στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλους. Παίζετε σε μία ομάδα που γράφει ιστορία. Είναι η 6η πρόκριση σε 9 χρόνια. Δεν ξέρω πόσες ομάδες το έχουν καταφέρει. Είμαστε ομάδα, είμαστε οικογένεια κι όπως έχω πει, οι παλιοί μπολιάζουν και τους ξένους που έρχονται στο τι είμαστε και τι πρεσβεύουμε.

Δεν το βάζουμε ποτέ κάτω, είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, το χάσαμε και το πήραμε πίσω. Για τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ θα τα πούμε άλλη μέρα, συγχαρητήρια σε όλους».
Στη συνέχεια, μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κι έστειλε μήνυμα… κούπας: «Όλοι θαυμάζουν αυτό που έχουμε κάνει, με τον δικό μας τρόπο. Κόντρα σε όλα και σε όλους. Νομίζω πως και οι οπαδοί των άλλων ομάδων μας θαυμάζουν. Πάμε να το πάρουμε, αυτό θέλουμε τώρα».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια