Ήταν όλοι εκεί… όπως και ο Καραμανλής!

660
Μία παρουσίαση βιβλίου με έντονο πολιτικό άρωμα , που επιβεβαίωσε πλήρως το AxiaPlus.gr. Προκόπης Παυλόπουλος και Κώστας Καραμανλής προσήλθαν αμφότεροι ,με μόλις δύο λεπτά διαφορά , στην αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου ο πρώην Υπουργός και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού, Ευριπίδης Στυλιανίδης , παρουσίαζε το βιβλίο του «Θράκη : Το επόμενο βήμα…».
Το AxiaPlus.gr με εκτενές ρεπορτάζ είχε προιδεάσει για την πρόθεση του Κώστα Καραμανλή να παραστεί στη συγκεκριμένη εκδήλωση και για το λόγο αυτό είχε υπογραμμιστεί η πληθώρα στελεχών από το σύνολο του πολιτικού φάσματος, που θα παραβρίσκονταν. Άλλωστε όπως έγραψε το AxiaPlus.gr, η συμμετοχή ανώτατων δικαστών , υπουργών της Κυβέρνησης και εκπροσώπων των γραμμάτων και των τεχνών δεν ήταν τυχαία.
Η πρωτοφανής προσέλευση σε συνδυασμό με τις διακομματικές αποχρώσεις , όπως είχε εκτιμήσει στο ρεπορτάζ του , το AxiaPlus.gr, μπορούσε να βαρύνει την απόφαση του Κώστα Καραμανλή στο να παραστεί τελικά, ακόμα και αν χρειάστηκε να υπολογίσει πολλές παραμέτρους. Όπερ και εγένετο , ο πρώην Πρωθυπουργός προσήλθε δύο λεπτά πριν τις 7 το απόγευμα, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον ηχηρό τρόπο το ρεπορτάζ του AxiaPlus.gr.
Ακόμα και αν είναι δύσκολο να μπει κάποιος στο μυαλό του πρώην Πρωθυπουργού και με εφαλτήριο ότι τίποτα δεν το αφήνει στην τύχη του, το AxiaPlus.gr θα επιστρέψει στο θέμα με πλούσιο ρεπορτάζ και παρασκήνιο. Αναμείνατε…

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ