Έτοιμη να «κλέψει» τον Αριθαμπαλάγα η Ρεάλ Μαδρίτης

262

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται έντονα για απόκτηση τερματοφύλακα ενόψει το καλοκαιριού του 2018, με το ενδεχόμενο πάντως να κινηθεί και τον ερχόμενο Ιανουάριο για κάποιον να είναι υπαρκτό.

Ο Κέπα Αριθαμπαλάγα, γκολκίπερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, φέρεται να είναι ο νούμερο ένα στόχος των Μαδριλένων, που επιθυμούν να επωφεληθούν από το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους Βάσκους λήγει το επόμενο καλοκαίρι και να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του, ίσως και ως ελεύθερο.

Σε περίπτωση που ο 23χρονος δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Βάσκους, θεωρείται εξίσου πιθανό η Ρεάλ να καταθέσει τη ρήτρα αποδέσμευσης των 20.000.000 ευρώ, ώστε να μην οξύνει τα πνεύματα με την Αθλέτικ, κίνηση που οι Μερένγκες συνηθίζουν όταν πρόκειται να πάρουν ποδοσφαιριστή από άλλη ισπανική ομάδα.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια