Ένταση στη Βουλή αποχώρησε η ΝΔ απο τη συζήτηση για τις offshore

628

Αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία από τη συζήτηση της τρπολογίας για τις εξωχώριες εταιρείες. Ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας έκανε λόγο για εμπαιγμό του κοινοβουλίου από την κυβέρνηση.

«Αυτό που κάνετε είναι εμπαιγμός του κοινοβουλίου. Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αυτόν τον εμπαιγμό, μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε, να εισάγετε ότι διάταξη θέλετε εν ονόματι της αμνηστίας. Εμείς καταγγέλλουμε και αποχωρούμε» τόνισε.
«Εγώ ξέρω άλλους εκτός κυβέρνησης που έχουν offshore, αλλά εγώ δεν κάνω πολιτική σπέκουλα» δήλωσε στη Βουλή ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Σήμερα κορυφώνεται και τελειώνει το ρεσιτάλ υποκρισίας και λαϊκισμού των τελευταίων ημερών η μάχη μεταξύ της ρήσης Γκέμπελς συκοφαντείτε συκοφαντείτε στο τέλος κάτι θα μείνει’’ και της λαϊκής παροιμίας ‘’καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» τόνισε δε ο υφυπουργός.

«Κανένας υπουργός δεν εμπνεύστηκε τη διάταξη – ήταν διεθνής υποχρέωση της χώρας – κανέναν δεν θέλουμε να καλύψουμε» επέμεινε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια