Έλαμψε και στο Μονακό η Στεφανίδη [Βίντεο]

1888

Την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά, η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, καθώς πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στη σειρά αγώνων Diamond League, στο Μονακό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης με άλμα που ξεπέρασε τα  4,81 μέτρα, κατάφερε να πάρει μια άνετη νίκη απέναντι σε δυνατές αντιπάλους.

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,65 μ. και συνέχισε στα 4,76 μ., ύψος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει καμία άλλη αθλήτρια. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,93 μ., προκειμένου να πετύχει κορυφαία επίδοση στον κόσμο και νέο πανελλήνιο ρεκόρ, όμως δεν τα κατάφερε.

Σημειώνεται ότι με τη νίκη της αυτή η Ελληνίδα αθλήτρια έφτασε του 40 βαθμούς, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από τη δεύτερη στην κατάταξη Γιάρισλει Σίλβα, η οποία έχει συγκεντρώσει 24 πόντους.

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια