Έκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συναίσθημα, είπε ο Στ. Θεοδωράκης

590

«Υπάρχει μια ανοχή από πλευράς της κυβέρνησης και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως το οποίο κάποιες φορές δείχνει να αδιαφορεί για αυτά που συμβαίνουν. Υπάρχει μια απόσταση από το νόμος και τάξη και από το να έχουμε μια αίσθηση ασυδοσίας» υποστήριξε με συνέντευξη του ο επικεφαλής του Ποταμιού, αναφορικά με την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης. Μάλιστα ο Σταύρος Θεοδωράκης χαρακτήρισε εκτός ελληνικής πραγματικότητας να προκαλείς το χριστιανικό συναίσθημα.

«Διαμαρτυρήθηκαν όλοι και η κυβέρνηση αδιαφόρησε, δημιουργείται μια εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η απουσία ασφάλειας πλήττει κυρίως τον απλό κόσμο. Το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης πρέπει να τους βάζει στην θέση τους γι’ αυτό υπάρχει» τόνισε στον ΣΚΑΙ για την κατάληψη στο ΑΠΘ.

Παρουσιάζοντας τις θέσεις του Ποταμιού είπε:  «Ο ΠτΔ να εκλέγεται από βουλευτές, πρώην πρωθυπουργούς και από περίπου 100 δημάρχους καθώς ο ΠτΔ δεν είναι των κομμάτων αλλά είναι και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» και συμπλήρωσε : «Το Ποτάμι δεν είναι στα κάγκελα, το Ποτάμι μελετά και κάνει συνεχεία προτάσεις στη βουλή αλλά στα πολύ μεγάλα ζητήματα είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση γιατί δε βάζει μυαλό». Ο Σταύρος Θεοδωράκης καταλήγοντας τόνισε ότι: «Δεν θα συνεργαστούμε με τους ΑΝΕΛ και με τον ΣΥΡΙΖΑ εφ’ όλης της ύλης».

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια