Έδωσαν τα χέρια Τσέχοι – Κοντομηνάς…

...με κουμπάρους Μελισσανίδη -Φλαμπουράρη

912

Όπως είχαμε τονίσει εδώ στην «axianews» πριν λίγο καιρό, το φλερτ Τσέχων του ΟΠΑΠ με τον Δημήτρη Κοντομηνά ήταν πολύ δυνατό και πιεστικό και μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε θετική κατάληξη. Το τίμημα ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ για το 25% των μετοχών του καναλιού. Ωστόσο, όπως είχαμε ξαναγράψει, έχει ήδη δοθεί μια προκαταβολή της τάξης των 6 εκατ. ευρώ και είναι να πληρωθούν άλλα περίπου 15 εκατ. ευρώ.

Ο σκοπός των Τσέχων είναι να υπάρχει ένα ισχυρό ΜΜΕ το οποίο να είναι ικανό να προστατεύσει τα συμφέροντά τους, τον ΟΠΑΠ δηλαδή, στην Ελλάδα και παράλληλα να στηρίξουν το βαρύ πυροβολικό τους που είναι το «Πάμε Στοίχημα» καθώς φοβούνται ότι μπορεί να δεχτούν επιθέσεις.

Ιδιαίτερα τους απασχολεί η παρουσία του «αντίπαλου» στρατοπέδου, της «Stoiximan» των Μάρη – Μπόμπολα, που έχει πλέον ισχυρό πάτημα στο κανάλι «Έ». Σημαντική κρίνεται η συνεισφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να επιτευχθεί η συμφωνία.

Συζητείται πλέον και η πλήρης εξαγορά του Alpha

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες οι Τσέχοι της Emma Delta βρίσκονται πλέον σε προχωρημένες συζητήσεις για να εξαγοραστεί σε δεύτερη φάση και το υπόλοιπο ποσοστό του Αlpha και μάλιστα λέγεται ότι το τίμημα για το υπόλοιπο ποσοστό ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, στην τρέχουσα συζήτηση υπάρχουν και ορισμένα «αγκάθια». Όπως για παράδειγμα, τι θα γίνει με το ποσό που έχει επιδικαστεί για τον Στάθη Τσοτσορό που ανέρχεται στα 19 εκατ. ευρώ.

Προσπαθούν δηλαδή και οι δύο πλευρές που θέλουν να επιτευχθεί το ντιλ, το ποσό αυτό να μην επηρεάσει τη συμφωνία. Διότι πλέον είναι κατανοητό πως και ο Κοντομηνάς θέλει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση των τηλεοπτικών αλλά και οι Μελισσανίδης – Τσέχοι να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια