Άλλης διάστασης ζωολογικός κήπος στην Κίνα

681

   Ένας διαφορετικός ζωολογικός κήπος στην Chongqing της Κίνας, είναι έτοιμος να σας ξεναγήσει με έναν άλλο τρόπο στο πολιτισμό του κόσμου. Τα ζώα!

    Αυτός ο ξεχωριστός ζωολογικός κήπος, κάνει κάτι το ξεχωριστό. Ο λόγος γίνεται για τον πρωτόγνωρο τρόπο ανάδειξης των ζώων. Ενώ σε οποιονδήποτε άλλον, συνηθίζεται να είναι εγκλωβισμένα τα ζώα στα σιδερένια κλουβιά τους και ο κόσμος ήδιστε να περνάει θαυμάζοντας την περιφραγμένη δύναμη των ελεύθερων αυτών ζώων.

   Κάθε άλλο παρά ίδιος δεν είναι ο τρόπος σκεπτικού των δημιουργών, από έναν κοινό ζωολογικό πάρκο. Εδώ οι άνθρωποι και θεατές της άγριας ζωής της φύσης είναι οι ίδιοι εγκλωβισμένοι και έτοιμοι να αισθανθούν την επαφή από τα ζώα όπως συνήθιζαν μέχρι τώρα να κάνουν οι ερχόμενοι σε τέτοια πάρκα, μαζί με τα ασυγκράτητα παιδιά τους. Τα οποία θα απολαμβάνουν τίγρις, αρκούδες και λιοντάρια διαφορετικά.


 

 

 

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια