Άδειασμα Κουρουμπλή από Γεροβασίλη και Βούτση

566
Governing council in Maximos Mansion,Athens,on May 13, 2015 / Κυβερνητικό Συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, στις 13 Μαίου,2015

Βροχή «αδειασμάτων» από το Μαξίμου μετά από την δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετικά με τον εκλογικό νόμο, ο οποίος υποστήριξε ότι «αν καθιερώσουμε την απλή αναλογική η χώρα δεν πρόκειται να κυβερνηθεί ποτέ».

Την δήλωση αυτή έσπευσε να «αδειάσει» προσεκτικά η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, δηλώνοντας πως ο Υπουργός εκφράζει προσωπικές απόψεις.

Πιο έντονος ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Εμείς επιμένουμε σταθερά κατά 100% στην απλή αναλογική ανεξαρτήτως άλλων απόψεων που μπορεί να υπάρχουν. Αν δεν πάρει μπροστά η οικονομία -αυτό είναι το στοίχημα της κυβέρνησης- όλα τα άλλα, το πώς θα ψηφίζουμε, σε πόσα κομμάτια θα σπάσει η Β’ Αθηνών δεν θα ενδιαφέρουν κανέναν», ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του.»

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια