Άγνωστοι άφησαν μια γουρουνοκεφαλή έξω από εκλογικό κέντρο της Μέρκελ

3197

Μια γουρουνοκεφαλή συνοδευόμενη από ένα προσβλητικό σημείωμα βρέθηκαν έξω από το εκλογικό κέντρο της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στο Στράλσουντ, στη βορειοανατολική Γερμανία.

Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία είδαν το κομμένο κεφάλι γύρω στις 5:40 το πρωί, έξω από το γραφείο της Μέρκελ στο Στράλσουντ. Σημειώνεται ότι στην εν λόγω περιφέρεια η Μέρκελ εκλέγεται τα τελευταία 26 χρόνια. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να βρουν το δράστη που κρύβεται πίσω από αυτή την ενέργεια.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νοϊμπράντεμπουργκ αρνήθηκε να δώσει την παραμικρή διευκρίνιση για το περιεχόμενο του σημειώματος και περιορίστηκε μόνο να επιβεβαιώσει ότι πράγματι απευθυνόταν στην καγκελάριο, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.

Πρόσφατη έρευνα του INSA έδειξε ότι οι γερμανοί ψηφοφόροι έχουν κουραστεί από την Άγκελα Μέρκελ τα τελευταία 11 χρόνια και δεν επιθυμούν να γίνει εκ νέου καγκελάριος το 2017.

Η δημοτικότητα της Μέρκελ επλήγη ιδιαίτερα εξαιτίας της διαχείρισής της στο προσφυγικό ζήτημα, που οδήγησε στην άφιξη στη Γερμανία περισσότερων από 1 εκατομμύριων προσφύγων πέρυσι. Η Μέρκελ έχει δεχτεί σφοδρέ επικρίσεις, ενώ σύμφωνα με την έρευνα, περίπου τα 2/3 των Γερμανών, δηλαδή το 64%, αντιτίθενται στην πολιτική του κόμματός της.

 

Στην ίδια Κατηγορία


Το Axiaplus, θεωρεί δικαίωμα του αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Εντούτοις, τονίζουμε ρητά πως δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο.

σχόλια